За Проекта
За Проекта

Социалната мрежа БГ Реставратор е в процес на финална разработка, моля бъдете търпеливи!

Ако желаете да станете член и ранен потребител използвайте формата за членство тук.

 

Тематиката на БГ Реставратор са ретро, старинни, класически и антични предмети и начина да ги запазим, реставрираме или поправим. Участието на всички членове в поддържането, редактирането и създаването на нови инструкции в раздела „Как се прави“ е важна част от целите на сайта. Всеки който иска да сподели своя опит е добре дошъл да направи това в този раздел.

Личната стена е пространство в което може да споделите своите въпроси или да разговаряте на всякакви теми не свързани с тематиката на сайта, подобно на други социални мрежи. Препоръчваме ви да поискате приятелство от другите потребители още с началната си регистрация, тук членовете са винаги приятелски настроени.

 

Ако имате допълнителни въпроси ни пишете на: [email protected] или на [email protected]
Как да променим размера на големи снимки

Безплатна и безопасна програма за промяна на размерите на снимки с формат .JPG и .PNG с размер 900KB. След инсталиране се появява нова опция при натискане на десен клавиш на мишката върху една или множество снимки с текст "Resize pictures". Има опция за малки (small), средни (medium), големи (large), телефон (phone) и размер избран от вас (custom). С дизайна на БГ-Реставратор най-добре работят снимки с размер средни (medium).

Програма за промяна размера на снимка

Инструкции на английски
Лиценза към апликацията
Как да персонализираме своята стена и аватар

За да промените вашия аватар и корицата на вашия профил, кликнете на потребителското ви име (горе в дясно) и изберете опцията „Профил“.

Ако кликнете на кръгчето отбелязано с №1 имате възможност да смените картинката на вашия аватар.

Ако кликнете на иконата отбелязана с №2 и изберете „Промени Корицата“ може да смените снимката на вашата корица.

Къс код за добавяне на PDF и Мултимедийни линкове

Ако искате да добавите .pdf файл в текста копирайте кода по-долу и подменете "ЛИНК КЪМ PDF" с "Attachment URL" който може да вземете след като натиснете бутона "Качи снимки" и добавите вашия файл на сайта. След като файла бъде качен копирайте целия "Attachment URL" и го вмъкнете на мястото на "ЛИНК КЪМ PDF".

<div class="embed-responsive"><embed src="ЛИНК КЪМ PDF" type="application/pdf" width="100%" height="1000"></embed></div>

За да добавите мултимедиен линк копирайте кода по-долу в текста и подменете "ЛИНК ТУК" с вашия линк. Задължително е ползването на https://www за да работи линка.

<p><a class="embedly-card" href="https://www.ЛИНК ТУК" data-card-controls="0">link</a></p>

След няколко опита нещата стават много лесни :)