МОСКВИЧ 408 - детска количка с педали

Реставриран МОСКВИЧ ТИП 2 (408)
Из между обявите на Мобиле се появи ето тази чудна количка от нашето детство Москвич 408 със светещи фарове и стопове в чудесен червен цвят. Собственика е вложил търпение, старание и любов да реставрира купето, броните и решетката и да модернизира фаровете и стоповете с LED светлинки. Изработил е кормилото на ново от алуминий (оригинално пластмаса) като е добавил всички детайли от оригиналното. Цената от 600 лева (с коментар) е разумна имайки се предвид времето и усилията, както и вече редкия автомобил.
Ако трябваше да променя нещо, то това щеше да бъде комбинацията между цвета на купето и седалката. Ако запазя цвета на седалката, купето щях да го боядисам тъмно сиво, така седалката и стоповете щяха да изпъкнат. Ако купето беше червено, щях да претапицирам седалката в черно. Така щеше да има контраст между седалка и купе - в момента се сливат. Задължително щях да боядисам кормилото черно за да се върже с таблото и седалката ако купето беше червено.


Ето то и текста от обявата:
Пред вас е един екземпляр МОСКВИЧ ТИП 2, току що реставриран безкомпромисно и професионално с висококачествени авторепаратурни материали и бои " СИКЕНС" . Цветът е НАСИТЕНО ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ, седалката е с оригинална нереставрирана запазена жълтобежова кожена тапицерия, педалите, кормилния механизъм , джантите и воланчето са бели, брони и тасчета са сребристи. Фарчетата светят със съвременни лед-диодни светлини и осветяват далеч пред количката - на 5-6 метра, стопчетата светят в червено с диодниленти. Включват се от единствен бутон на таблото - оригиналното изпълнение. По количката НЯМА НЕОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ, НАПЪЛНО АВТЕНТИЧНА Е с изключение на воланчето, което е отливка от алуминий по точен шаблон oт оригинално пластмасово воланче. Има заден рег. номер допълнително/сложен на седалката/, който може да се залепи върху оригиналния ако държите на перфектен вид, а не на автентичния, но леко захабен заден номер. Захранват се от малко акумулаторче за юпиес у-во, зареждаемо. Всички крепежни елементи по количката са неръждавейка. Перфектно регулирана и смазана, тя става както за украшение на дома или офиса ви, така и за реално ползване от дете. КОЛИЧКАТА Е НАЛИЧНА, СВОБОДНА, И ЧАКА СВОЯ ПОЧИТАТЕЛ, КОГОТО ДА ЗАРАДВА.

Москвич предница 3/4
Москвич предница
Москвич страна
Москвич табло
Москвич страна
Москвич задница 3/4
Москвич задница
Москвич задница 3/4
Москвич страна
Москвич отгоре
Москвич отгоре
Москвич предница 3/4
Коментари (0)
Информация
Създадено:
Редактирано: