Как да печелим аукциони на платформата за онлайн търговия Balkan.Auction

Кратка инструкция как да се регистрираме и използваме платформата на Balkan.Auction разказана с текст и картинки.

Във втората половина на текста споделям хитрини и стратегии за успешното печелене на онлайн аукциони.

Преди да започнете може да се запознаете с общите условия за ползване на платформата на Balkan.Auction

 

Може да се регистрирате на Balkan.Auction тук: balkan.auction

Регистрацията в системата се извършва през „Вход / Регистрация“ в горния ляв ъгъл на екрана

Като нов потребител изберете „Регистрация на нов потребител“

Регистрация:

Не е нужно обяснение за тази страница освен да се спомене че ви е нужен валиден имейл адрес и валиден телефонен номер (ваш номер) на който да получите код за завършване на регистрацията в системата на Balkan.Auction. Потвърждаването чрез sms е задължително, няма да може да се регистрирате без тази последна стъпка!

След регистрация чрез менюто на главната страница на Balkan.Auction може да изберете категория и допълнителни филтри за търсените от вас артикули.

По-долу са показани резултати от моето търсене в категория „Банкноти“. Може да добавите към търсенето филтър като „държава“, „година“ , „цена“ и други.

Когато кликнете на артикул който ви интересува системата на Balkan.Auction ще ви предостави страницата с описанието на продукта с допълнителни картинки и инфо, тук имате възможност да наддавате или да купите директно продукта.

Тук полетата от интерес са „текуща цена“, „време до края на аукциона“, “минимална цена“ „фиксирана цена“ и „допълнителна информация“.

 

Текущата цена (когато артикула не е с фиксирана цена) е цената на артикула в момента, това не е крайната цена и тя може да бъде значително завишена от други потребители които участват в наддаването.

Фиксирана цена има когато продавачът е обявил цена „купи сега за …“, това е цената на която може да закупите артикула минус цената за доставка.

Време до края на аукциона е времето оставащо за наддаване. След края на аукциона наддаването е затворено и най-високото наддаване печели.

Коментари (0)
Информация
Категория:
Създадено:
Редактирано:
1-12